Puslemoro for Sudoku-fans
0

Puslemoro for Sudoku-fans

sep 30 Spill.no  

Den kløktige Hershel Layton er etter fjorårets kritikerroste «Professor Layton and the Curious Village» klar med et nytt puslespill.

Forsvunnet kiste

Professor Layton og assistenten Luke er denne gangen på sporet av en forsvunnet magisk kiste etter at kistens tidligere eier forsvinner mystisk. Med en togbillett som eneste ledetråd settes det ut på en ferd som faller litt i skyggen av spillets egentlige fokus – puslespill og enkle matteoppgaver.

Pusleoppgaver

Matematikkfokuset gjør at du kanskje alt har mistet interessen. Men de av dere som setter pris på litt hjernetrim vil finne 153 puslende oppgaver som kan variere fra latterlig lett til sykt vanskelig. På de litt mer krevende oppgavene kan «Hint Coins» veksles mot gode ledetråder og skulle ikke oppgaven falle i smak kan den utsettes og eventuelt løses på senere tidspunkt.

Henger ikke helt sammen

Mellom alle gåtene og ligningene kunne det etter min smak ofte gå litt for lang tid før noen meningsfull progresjon i historien inntraff. Vakre animasjonssekvenser etterfulgt av en time med totalt irrelevante oppgaver gjorde at jeg ofte la fra meg spillet for å så ikke helt kunne se sammenheng eller interessen dagen etter.

For sudokuelskeren

Skulle du være en hund etter «Sudoku» og andre puslespill er «Professor Layton and Pandora’s Box» en klar vinner. Men de som søker eventyr og spenning kan må kanskje lete videre.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.