«Rage 2» traileren lekket
0

«Rage 2» traileren lekket

mai 14 Anders Lønning  

Update: Nå har Bethesda sluppet egen trailer, Originalartikkelen følger under videoen.

I nok en begivenhet som kan føre seg inn i den tilsynelatende uendelig rekke uheldige hendelser rundt Bethesda’s nært forestående annonsering av Rage 2. har nå selve annonserings traileren lekket ut på nett.

Først var det Walmart sine offisielle kanadiske hjemmesider som i forrige uke med et uhell endte opp med å lekke en hel rekke av troverdige spill annonseringer, deriblant RAGE 2.

Mens de fleste andre utgivere, deriblant UbiSoft som blant annet fikk Splinter Cell og Assassins Creed lekket, har holdt tett om hvorvidt det var sannhet i dette, gikk Bethesda i en helt annen retning.

De fleipet istedet via twitter om hvordan Walmart ikke hadde brukt rett skrift på coveret, at det manglet aldersmerking og at tittelen ikke var skrevet med store bokstaver.

Etter det har Bethesda sin offisielle Twitter konto, postet en rekke bilder som mer eller mindre bekrefter at spillet eksisterer, uten å faktisk si ordene, hvor alle bildene også har en henvisning til “5/14”, noe flere har tatt for å bety at en offisiell annonsering kommer i dag. 14. mai.

Men nå kan det altså se ut til at noen har vært litt raske på avtrekkeren, da traileren dukket opp på Youtube, før den raskt ble tatt ned igjen. Om dette er nok et pek fra Bethesda vites ikke, men videoen var ute lenge nok til at folk fikk lagret den, og nå kan du se den her.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.