Rayman demonstrerer Wii U
0

Rayman demonstrerer Wii U

aug 16 Spill.no  

Ubisoft har sluppet en ny trailer for det kommende plattformspillet Rayman Legends, hvor spesielt flerspillerfunksjonene og den nye GamePad-kontrolleren står i fokus.

Gjenfødt – igjen

Rayman er i sin fjerde form nå, og hver overgang har blitt mottatt med jubel fra fansen. Først var han 2D, og gikk over til 3D i Rayman 2: The Great Escape. Dette holdt seg en stund, frem til seriens skaper, Michel Ancel, bestemte seg for å leke litt med oppskriften igjen. Resultatet var det den gang hysterisk morsomme Rayman: Raving Rabbids, som mange anså som det perfekte Wii-lanseringsspillet.

Etter litt for lang tid med kontinuerlige Rabbids-utgivelser kom atter en gang Ancel på banen, denne gangen for å ta spillet tilbake til sine opprinnelige 2D-røtter, med spillet Rayman Origins. Og med ett var vår leddløse venn igjen født på ny.

Og akkurat som med Raving Rabbids, viser Ubisoft frem en rekke kreative retninger for Nintendos nye kontrollsystem, denne gangen for Wii U. Mens opp til tre spillere slår, klatrer og hopper seg gjennom hinderløypene, sitter sistemann med GamePad-kontrolleren, og sørger for at vennene kommer seg hele i mål. Det innebærer tilting, risting, trykking – og kiling…

Se trailer

Rayman Legends utvikles og utgis av Ubisoft eksklusivt for Nintendo Wii U. Spillet lanseres samtidig som konsollen, som ennå ikke har fått noen lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.