Rekordrask oppfølger!
0

Rekordrask oppfølger!

aug 24 Spill.no  

I sommer lanserte Electronic Arts det nedlastbare humoristiske actionrollespillet «DeathSpank». Spillet ble belønnet med terningkast fem i vår anmeldelse. I går ble oppfølgeren annonsert, og den kommer allerede i september!

Ny tidsepoke

I «DeathSpank: Thongs of Virtue» har vår helt flyttet seg fra den mer eller mindre tradisjonelle fantasy-verdenen til andre tidsperioder. Det betyr at sverd og øks byttes ut med maskingevær, bazooka, og andre kreative våpen. Ifølge nettsiden Kotaku lover utviklerne i Hothead Games et spill med 50 prosent lengre spilletid, og mer variasjon i oppgavene.

Spillet ble utviklet samtidig med det første spillet, og det er derfor Hothead Games og Electronic Arts er klare til å lansere det så raskt etter forgjengeren. Ron Gilbert, mannen bak «The Secret of Monkey Island», har jobbet på begge spillene, og står for det meste av humoren i spillene.

«DeathSpank: Thongs of Virtue» lanseres 21. september på Playstation Network og Xbox Live Arcade i USA, og vi regner med det kommer samme uke her i Europa.

«Deathspank: Thongs of Virtue» utvikles av Hothead Games og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres 21. september på Playstation Network og Xbox Live Arcade.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.