Relanserer PSP-spill på PS3
0

Relanserer PSP-spill på PS3

mai 23 Spill.no  

I forkant av E3 er det som oftest relativt tynt med saftige annonseringer fra konsollprodusentene – disse pleier å ble servert i hopetall på selskapenes egne pressekonferanser. Men noen småting får vi alltid høre om, og blant dem er Sonys planer om å relansere et knippe utvalgte PSP-titler på PS3, med oppdatert grafikk med muligheter for 3D, støtte for håndkontroll, overførbare lagringsfiler og flerspillermuligheter.

Konseptet har fått navnet Playstation Portable Remaster Series, og kommer til å se dagens lys allerede til sommeren, da det superpopulære Monster Hunter Portable 3rd blir tilgjengelig for japanske spillere. Vi har ennå ikke fått noen offisiell dato her i Norge, men vi regner med å høre mer om dette når E3-messen starter.

Spill.no kommer selvfølgelig tilbake med mer informasjon fortløpende, sammen med en haug med daglige oppdateringer fra messegulvet på E3 i Los Angeles.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.