Resident Evil 7 har solgt over 5 millioner
0

Resident Evil 7 har solgt over 5 millioner

apr 08 Anders Lønning  

Undertegnedes soleklare årets spill-vinner fra i fjor, Resident Evil 7: Biohazard, har nå solgt over fem millioner eksemplar på tvers av PS4, Xbox One og Steam.

Spillet ble møtt med mye skryt da det først ble lansert i januar 2017, og med god grunn. Det var en helt ny vri på en etablert serie som likevel var trofast til det som gjør Resident Evil til Resident Evil.

Til tross for at fem millioner solgte er ganske imponerende, er det langt fra å være det best selgende spillet i serien. Faktisk er det bare hakket over Resident Evil 3, som fortsatt er det minst selgende spillet i hovedserien. Det best selgende Resident Evil-spillet fortsatt Resident Evil 6, som har solgt nesten 10 millioner eksemplarer etter det ble lansert i 2012 til blandet mottagelse.

Hvis du er fan av Survival Horror-sjangeren, så kan jeg simpelthen ikke få anbefalt Resident Evil 7 nok. Nå har også Capcom sluppet en oppdatering til spillet som gjør at Xbox One X-eiere kan nyte spillet i 4K og med HDR-støtte. Playstation VR-brukere kan også få oppleve en av de beste, samt mest skremmende VR-opplevelsene som har kommet så langt.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.