Resident Evil Village kommer i mai – Ser ut til å hente mye inspirasjon fra Bloodborne
0

Resident Evil Village kommer i mai – Ser ut til å hente mye inspirasjon fra Bloodborne

jan 22 Anders Lønning  

I går kveld under en sytten minutter lang introduksjon til Resident Evil Village fikk vi endelig en dato for lanseringen av den nyeste oppfølgeren i survival horror serien sammen med nyheten om at Resident Evil Village sammen med de nye konsollene også kommer til PlayStation 4 og Xbox One når spillet lanseres 7. mai.

Ut i fra det vi har sett fra Resident Evil Village fra før av tar spillet minst ett like stort steg unna den tradisjonelle Resident Evil opplevelsen som både Resident Evil 4 og Resident Evil 7: Biohazard gjorde, mens det samtidig ser ut til å være spesielt inspirert av de to forannevnte. Omgivelsene ser også ut til å hente mye inspirasjon fra Bloodborne, med sin blanding av viktoriansk design og Lovecraftianske skrekk elementer.

Spillerne kommer til å igjen ta på seg rollen som Ethan Winters, som etter hendelsene i Resident Evil 7 Biohazard ser ut til å nok en gang ta seg vann over hodet sammen med sin kjære Mia, ved å på en eller annen måte forville seg til dette slottet som ser befolket vampyrinner, hekser, varulver og en usedvanlig høy dame med hatt.

Som Mia sier i traileren: This place is nothing but blood and death

Allerede i dag kan PlayStation 5 eiere laste ned en demo av det Capcom kaller for Maiden kapittelet fra Resident Evil Village. Demoen kommer til andre plattformer nærere lansering.

Sammen med denne nærmere kikken på Resident Evil Village fikk vi også den offisielle annonseringen av Resident Evil: RE: verse som ser ut som en cel-shadet blanding av Mercenaries og en slags asynkron Battle Royale modus. Vi fikk også den en påminnelse om at animasjonsfilmen Resident Evil: Infinite Darkness kommer til Netflix i løpet av året

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.