Resident Evil-skaperen vender tilbake til røttene
0

Resident Evil-skaperen vender tilbake til røttene

apr 25 Spill.no  

Resident Evil-skaper Shinji Mikami er i gang med et nytt skrekkspill som har fått kodenavnet Zwei, forteller VG247

Innflytelsesrik

Mikami er en av de virkelig store stjernene blant japanske spillutviklere. Han var mannen bak de første Resident Evil-spillene samt det fabelaktige Resident Evil 4. Han har også vært involvert i ikoniske titler som Phoenix Wright: Ace Attorney og Devil May Cry. Etter han forlot Capcom var han med å utvikle kultspillene Killer 7 og God Hand, og stod også bak det forrykende actionspillet Vanquish, som vi i Spill.no likte svært godt.

I 2012 startet Mikami sitt eget utviklerstudio kalt Tango, som eies av ZeniMax Media Inc, som også eier Bethesda og id Software.

Zwei er det første spillet fra det nystartede studioet, og vi vet ikke annet enn at det har kodenavn Zwei, og skal være innen sjangeren survival horror. Spillet skal etter planen lanseres i 2013, og forhåpentligvis får vi en smakebit på årets E3-messe i starten av juni.

NB! Bildet øverst i saken er fra Resident Evil 4.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.