Rykte: New Super Mario Bros. U til Switch
0

Rykte: New Super Mario Bros. U til Switch

aug 17 Anders Lønning  

Som vi rapporterte for litt over en måned siden skal Nintendo angivelig ha mer i ermet for siste halvdel av 2018 enn bare Super Smash Bros. Ultimate og Pokèmon Let’s Go-spillene.

Nå har det dukket opp rykter flere steder på nettet som skal ha det til at en av disse spillene skal være en Deluxe-port av New Super Mario Bros. U.

De første ryktene om dette dukket opp i forkant av Nintendos E3-sending i juni, da kilder som i en eller annen form har kontakter innad i Nintendo of Europe, og som tidligere har rapportert riktig angående Nintendo- og Ubisoft-amarbeidet Mario + Rabbid: Kingdom Battle, skulle ha det til at en port av NSMBU var på vei.

VISUELT SLÅENDE: New Super Mario Bros U. gjorde mye med lite, og skapte en unik stil ut av det som kunne raskt blitt ganske generisk.

Flere kilder spilljournalist Liam Robertson fra Comicbook.com har snakket med, har gitt sin støtte til dette ryktet. Dette gir det en hvis sannsynlighet for å være sant.

Kildene til Robertson antyder at denne nyutgivelsen av NSMBU også vil inneholde New Super Luigi U, som i første omgang kun var tilgjengelig  som nedlastbartinnhold man måtte kjøpe utenom selve spillet, før det senere ble både gitt ut som et selvstendig produkt, og enda senere inkludert i prisen med Nintendo Selects utgaven av New Super Mario Bros. U

BEDRE SAMMEN: New Super Mario serien er som skapt for fire-spiller galskap.

Siden det ikke foreligger en offisiell annonsering rundt noe av dette ennå, vet vi selvfølgelig heller ikke noe om når det eventuelt skal lanseres. Noen av kildene Robertson skal ha snakket med ymtet at spillet kunne komme allerede i år, og med Nintendosjefen, Tatsumi Kimishima sine uttalelser om at vi får vite mer av hva Nintendo har planlagt etterhvert, ser i hvert fall vi frem til deres neste Nintendo Direct, når enn den måtte finne sted.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.