Rykte: Sonic vender tilbake til neste år
0

Rykte: Sonic vender tilbake til neste år

feb 03 Spill.no  

Alle spilleres favorittpiggsvin kan komme løpende inn på samtlige av 8. generasjons spillkonsoller allerede til neste år, dersom siste nytt på ryktebørsen viser seg å stemme. Et bilde tatt av en Sonic-fan og lastet opp på karakterens tyske fanside hinter nemlig til at mer av det blå piggsvinet er på vei:

Bildet stammer fra den internasjonale leketøysmessen i Nürnberg, hvor Sega var representert for å vise fram kommende Sonic-relaterte goder. Plakaten på bildet reklamerer blant annet for nylige lanserte Sonic-titler samt den kommende TV-serien Sonic Boom, men det som har vakt oppmerksomhet på Internettet er det siste punktet i listen over nye Sonic-spill. Har Sega et nytt, uannonsert Sonic-spill under utvikling bak kulissene?

Reklameplakaten gir svært lite informasjon om dette mystiske Sonic-prosjektet, men det ser ut til at det blå piggsvinet har tenkt til å inkludere både PS4 og Xbox One på sin neste visitt, i tillegg til Wii U. Sonics siste soloeventyr, Sonic Lost World, var eksklusivt for Wii U og 3DS, og ut fra kontrakten Sega har med Nintendo kan vi vente oss nok et Nintendo-eksklusivt Sonic-spill.

Vi minner om at Sega foreløpig ikke har kommet med noen offisiell uttalelse relatert til ryktene om et Sonic-spill til neste generasjons konsoller i 2015.

Kilde: Screwattack

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.