Rykte: Titanfall 3 er under aktiv utvikling
0

Rykte: Titanfall 3 er under aktiv utvikling

sep 28 Anders Lønning  

Mange fans av Titanfall serien til Respawn Entertainment fikk sitt hjerte knust da utvikleren i etterkant av lanseringen til Apex Legends kunne melde at de ikke jobbet med noen oppfølger til det mange mener er denne generasjonens beste skytespill, Titanfall 2.

Utvikleren har frem til nå har hatt hendene fulle med blant annet nettopp Apex Legends, Star Wars spillet Jedi: Fallen Order, dets eventuelle oppfølger og Oculus VR eksklusive Medal of Honor : Above and Beyond, men nå begynner det å dukke opp bevis for at de også jobber med den etterlengtede oppfølgeren mange av oss har ønsket oss.

For i følge de som driver å dataminer Apex Legends, deriblant TheNeon__Beast som er velkjent for sine inside scoop vedrørende det forannevnte battle royale spillet, som i en nå sletted Twitter post skal ha bekreftet at Titanfall 3 skal være i aktiv utvikling hos Respawn. Påstanden skal så i følge Gamerant.com ha blitt støttet opp under av en annen dataminer ved navn Biast12.

Som alltid skal vi ta slike påstander med en klype salt, og personlig heiser jeg ikke flagget før vi får en offisiell annonsering fra Respawn eller EA. Men selv om Titanfall 2 ikke solgte godt banet det jo vei for Apex, som er satt i samme univers som Titanfall serien, så markedet har aldri vært mer primet for en oppfølger enn det er akkurat nå.

Vi får nesten bare vente å se

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.