Ryktebørsen går varmt
0

Ryktebørsen går varmt

jul 07 Spill.no  

Som noen sikkert fikk med seg så valgte Ubisoft avbryte den årlige tendensen med nye spill i Assassins Creed serien etter den lunkne mottagelsen av Unity i 2014. 

Allerede i begynnelsen av året gikk ryktene om at det nyeste spillet skulle foregå i Egypt lenge før Kristus fødsel. Blant ryktene gikk det at prosjektet hadde fått kodenavnet Empire og skulle utgis i 2017. Ettersom vi ikke så snurten av spillet under årets E3, har ryktebørsen gått.

Ifølge Kotaku så tenker Ubisoft på å utgi nye spill hvert annet år istedenfor hvert år som det har vært de siste årene. Selv om Syndicate fikk gode anmeldelser, (blant annet en femmer her på spill.no) har man sett behovet for de ekstra månedene for å polere spillene bedre.

Okay, så hva sier ryktene om det neste spillet? Før vi begynner vil jeg påpeke at dette er bare rykter på dette tidspunktet. En offisiell avdukning vil komme i mars 2017 hvis man følger tidligere annonseringer i serien.

Ifølge kilder skal spillet ha en Prince of Persia kultur, med både Pyramider og andre hinderbaner man skal komme seg gjennom. Siden spillet vil ta plass mange tusen år før man i det hele tatt hørte om Jesus har utviklerene fått en større frihet til å skape en historie uten å skape historiske paradokser.  I tillegg vil hestløp med vogn også være en sentral del av spillet.

Nå skal det sies at det er fortsatt litt forvirring om spillet. Ubisoft har tidligere sagt at Prince of Persia er en viktig del av selskapets produkt-katalog, så informasjon og lekkasjer fra spillene kan gå rundt hverandre. Nedenfor ser du en rask trailer fra et prosjekt med kodenavn “Osiris”, så får du gjøre opp en mening om det er AC eller POP. 

.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.