Så mye penere blir neste Call of Duty
0

Så mye penere blir neste Call of Duty

mai 23 Spill.no  

Activision har sluppet en video som viser noen av de grafiske fremskrittene man kan forvente seg i Call of Duty: Ghosts på Playstation 4 og Xbox One.

PC-kvalitet

Sammenligningen blir gjort mot Call of Duty: Modern Warfare 3, som var det forrige spillet i serien utviklet av Infinity Ward. Spesielt omgivelsene har fått en solid overhaling, men også ansikter og ikke minst den beryktede hunden har utviklet seg voldsomt rent grafisk.

Se videoen her:

For de av oss som har spilt på PC det siste året er det ingenting her som overgår grafikkstandarden for avanserte PC-spill, men det er likevel gledelig å se at det blir et merkbart steg fra dagens konsollgrafikk til den nye generasjonen. Det er rart å tenke på at en dag kommer grafikken på dagens konsoller til å se skikkelig primitiv og utdatert ut. En gang i tiden mente vi at Playstation 2 hadde fotorealistisk grafikk, i dag ler vi av den håpløst primitive grafikken på Sonys gamle konsoll.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.