Sam Fisher returnerer
0

Sam Fisher returnerer

nov 29 Spill.no  

Etter et brutalt og eksplosivt møte med Sam Fisher i «Splinter Cell: Conviction», som ble belønnet med terningkast fem hos oss, har Ubisoft nå offisielt røpet at de er i gang med det sjette spillet i serien.

Nytt studio

Det kommende spillet, foreløpig bare kjent som «Splinter Cell 6», skal utvikles av Ubisofts nystartede studio i Montreal. Studioet ledes av Jade Raymond (bildet) som blant annet var produsent på det første «Assassin’s Creed»-spillet. Over 80 Ubisoft-ansatte jobber i studioet i dag, og målet er at hele 800 personer skal jobbe med Ubisoft-spill der innen ti år.

Lite vites om det kommende spillet, bortsett fra at det nok en gang vil handle om Sam Fisher. Forgjengeren skilte seg markant fra de tidligere spillene: høyteknologisk sniking var i stor grad byttet ut med mer direkte nærkamper, skyting og en mer personlig og brutal historie. Om Sam har gitt opp vigilante-tendensene sine og nok en gang trer inn i snikedrakten vet vi ikke ennå. Hvilke format spillet skal lanseres på er heller ikke annonsert.

«Splinter Cell 6» utvikles av Ubisoft Toronto og utgis av Ubisoft. Plattformer og lanseringsdato er foreløpig ikke annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.