Samarbeid i Assassin’s Creed
0

Samarbeid i Assassin’s Creed

jul 13 Spill.no  

En ny flerspillermodus ved navn Wolf Pack som lar lag på opp til fire spillere samarbeide om mål i Assassin’s Creed III, ble annonsert på årets Comic Con.

Ny video og modus

I Wolf Pack skal laget mot klokka klare å ta av dage 25 ulike mål, som hvert er vanskeligere å knerte enn det forrige. Laget må derfor kommunisere og samarbeide for å nå frem til målene sine. Som før blir man belønnet for å ikke bli oppdaget, eller gjennomføre henrettelsen på spesielt stilig vis. 

I tillegg til denne annonseringen, slapp Ubisoft en fersk video hvor de kommenterer den mye omtalte Boston-sekvensen fra E3-demonstrasjonen. Det kiler i fingrene, men det er fremdeles noen måneder igjen til lansering av Ubisofts storsatsing i år.

Se video

Assassin’s Creed III utvikles og utgis av Ubisoft for Xbox 360, Playstation 3, PC og Wii U. Spillet lanseres 31. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.