Samarbeid i God of War IV?
0

Samarbeid i God of War IV?

jan 02 Spill.no  

Det neste kapittelet i God of War-serien kommer til å ha støtte for samarbeid over internett, rapporterer det engelske spillbladet PSM3.

Dobbel dose

Støvet har for lengst lagt seg etter God of War 3, og selv om en oppfølger ikke er offisielt annonsert ennå, har allerede de første ryktene begynt å svirre rundt spillet. Det er det engelske spillbladet PSM3 som i denne omgangen ser ut til å vite litt mer enn resten av oss, og de formulerer det som følger:

– Hvorfor det er hot? Fordi det innfører dobbel dose Kratos til serien. GoW4 ble bekreftet overfor PSM3 i midten av 2011 av en pålitelig kilde, og ryktene peker mot en flerspillervri. Galskap? Flerspiller over internett med en (trolig) død Kratos og den (veldig) døde broren Deimos som slår seg sammen for å rømme dødsriket, heter det i bladet.

Ifølge ryktene er det Sony Santa Monica, som nå sist lagde God of War 3 som skal stå bak prosjektet, og studioet skal ha avertert etter online-programmerere allerede i mars i fjor. Verken Sony eller Sony Santa Monica har kommentert ryktet ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.