Samles uavhengig av server
0

Samles uavhengig av server

jul 16 Spill.no  

Blizzard tester for tiden ut en ny funksjon i nettrollespillet World of Warcraft, som skal gjøre det mulig for venner å samles i spillet, uansett hvilken server de er på. Hvorvidt det skal kreves et ekstra abonnement for tjenesten, er ennå ikke besluttet.

Dungeon Finder

World of Warcraft er umåtelig populært blant sine rundt tolv millioner spillere, men spillet har måttet tåle litt kritikk under dets snart syv år lange levetid. Det største ankepunktet har vært ventetidene for å finne PvP-kamper og dungeons, noe Blizzard bøtet på ved å introdusere et system som lot spillere fra alle servere melde seg opp på samme plass, og med det kutte ventetidene ned i det ubetydelige.

Når så spillere til stadighet stiftet nye og hyggelige bekjentskaper med tilfeldige medspillere fra andre servere, lagde Blizzard en funksjon som gjorde at man har en global venneliste mellom Battle.net-kontoer, slik at man ikke trenger å være på samme server – eller spille det samme Blizzard-spillet, for den saks skyld – for å kunne kommunisere.

Real ID Party

Sist ut nå er muligheten til å invitere sine Battle.net-kompiser til femmanns-dungeons i spillet. Så lenge man alle tilhører samme side, enten Alliance eller Horde, selvfølgelig. Ifølge en FAQ fra Blizzard vil det nå være mulig for én person å invitere en Real ID-venn fra en annen server, en fra guildet, en fra listen over de på samme nivå som en selv, og om han ikke klarer å finne en spiller til den femte og siste plassen, kan han utlyse den via Dungeon Finder for å få en tilfelidg spiller med.

Premium?

Funksjonen, som har fått det treffende navnet Real ID Party, skal testes ut i tiden som kommer, og først når den lanseres i ferdig versjon skal det tas stilling til om hvorvidt funksjonen skal kreve et dyrere premium-abonnenent.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.