Samlet inn 2,6 millioner dollar
0

Samlet inn 2,6 millioner dollar

mar 10 Spill.no  

Tim Schafer og Double Fine Productions har så langt samlet inn over 2,6 millioner dollar til eventyrspillprosjektet sitt. Tirsdag 13. mars er innsamlingen over.

Overveldende respons

Da Double Fine-sjef Tim Schafer og Monkey Island-opphav Ron Gilbert bestemte seg for å spørre fansen om penger til å lage et tradisjonelt pek-og-klikk-eventyrspill, hadde de nok aldri sett for seg den overveldende oppslutningen. De la for en måneds tid siden opp et prosjekt på innsamlingssiden Kickstarter.com, hvor de ba om 400 000 dollar for å dekke utgiftene for utvikling, samt innspilling av en dokumentar for å forevige prossessen.

Etter bare seks timer var målet nådd, og tallet har bare fortsatt å stige. Med løfte om at alle pengene uten unntak kommer til å bli inkludert i enten spillet eller dokumentaren, har Schafer derfor lagt ut en rekke oppdateringer for å informere om nye elementer fansen kan vente seg som resultat av den enorme oppslutningen. 

Nylig kom den fjerde, og trolig siste, av disse. Her får vi se plakaten som blir sendt ut til de som har donert nok, og vi får vite at omslaget blir av den gode, gammeldagse pappsorten for å sikre et ekstra snev av nostalgi.

Hvis du har lyst til å donere penger, og sikre deg spillet samt en rekke eksklusive godbiter, kan du gjøre det ved å dra HIT. Innsamlingen endes tirsdag 13. mars.

Se video

Tidligere oppdateringer

Første oppdatering

Diskusjon om eventyrspill

Oppdatering nr 3: Bloopers

Double Fine Adventure utvikles av Double Fine Production for penger samlet inn via Kickstarter.com, og lages for PC (Steam), Linux, Mac, iOS og Android. Lansering er satt til høsten.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.