Samlet inn 4,3 veldedighets-millioner i Minecraft
0

Samlet inn 4,3 veldedighets-millioner i Minecraft

des 12 Spill.no  

Eiere av Xbox 360-utgaven av sandkassespillet Minecraft har gjennom kjøp av Halloween-kostymer sørget for 4,3 millioner kroner til veldedighet.

Skummel veldedighet

Samlepakken Minecraft Halloween Skin Pack inneholdt hele 55 utsmykkinger for Mojang og 4J Studios’ klossete sandkassespill, og var et samarbeid mellom 13 forskjellige utviklere. Blant studioene som hjalp til helt gratis, fant vi blant annet kjente navn som 343 Industries, Rare, Tequila Works og Twisted Pixel. Pakken ble solgt for 160 Microsoft-poeng, noe som tilsvarer rundt 13,50 kr.

Se presentasjon

Prosjektet klarte i løpet av sin måned i salg, fra 26. oktober til 26. november, å samle inn hele 770 440 dollar, eller 4,3 millioner norske kroner. Pengene går uavkortet til fire forskjellige veldedigheter, Block by Block, SANDS Lothians, Child’s Play og Macmillan Cancer Support. Det er flott å se at også spillere kan bidra til å sørge for litt bedre forhold for de som trenger det mest, og at slike samarbeidprosjekter mellom massevis av utviklere og utgivere virkelig kan gi resultater.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.