Samling gikk for 1 mill. euro
0

Samling gikk for 1 mill. euro

jul 10 Spill.no  

En spillsamling på over 7000 spill ble nylig solgt på nettauksjonen eBay for hele 1 million euro, tilsvarende over 7,5 millioner kroner.

Komplett samling

Samlingen inkluderer komplette utgivelser til konsoller som Nintendo 8-bt, Super-Nintendo, Sega Dreamcast, Nintendo 64 og Gamecube, i tillegg til en haug av svært sjeldne spill og utgaver som kun har vært brukt for promotering eller konkurranser. De fleste spillene ser ut til å være japanske, men samlingen inkluderer i tillegg regionseksklusive utgaver for områder som Brasil, Australia og Europa.

Selger collector_king selv oppgir at spillene har vært oppbevart i et kjæledyr- og røykfritt hjem, og at samtlige titler består av de fineste versjonene av de mange titalls tusen spillene som har vært innom samlingen i løpet av de siste 20 årene.

Men teoretisk verdi og markedsverdi er to forskjellige ting, så det å få solgt beistet er ikke nødvendigvis særlig lett. Heldigvis for collector_king ble den imponerende samlingen til slutt solgt på eBay for svimlende 999 999,99 euro, noe som må være rekord så langt i spillhistorien?

Ta en titt på collector_kings auksjonsside for en oversikt med et titalls bilder og komplett liste over spillene i samlingen!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.