Satt til tusen år før Skyrim
0

Satt til tusen år før Skyrim

mar 16 Spill.no  

Utvikler Bethesda planlegger å annonsere et nettrollespill ved navn The Elder Scrolls Online i mai, hevder en kilde nettstedet Tom’s Guide har vært i kontakt med.

Tre faksjoner

The Elder Scrolls Online skal ifølge kilden være satt til «The Second Era», et årtusen før handlingen The Elder Scrolls V: Skyrim, og hundrevis av år før noen andre Elder Scrolls-spill.

Informasjonen om spillet er for øyeblikket knapp, men den løsmunnede kilden hevder i tillegg at The Elder Scrolls Online vil ha tre faksjoner, hver representert av et dyr: En løve, en drage og en fugl som enten er en ørn eller fugl Føniks.

Utover dette er lite kjent, men Tom’s Guide hevder å ha fått informasjonen bekreftet av to andre bransjekilder før de publiserte saken.

Seks år gammelt?

Det er snart fem år siden The Elder Scrolls-studio Bethesda sikret seg nettstedet elderscrollsonline.com, noe de da bortforklarte med at de bare sikret seg domenenavn før andre gjorde det. Tre år senere, etter en lang rettsak med Interplay om Fallout-rettigheter, kom det frem at de jobbet med et World of Warcraft-lignende nettrollespill, som ifølge rettspapirene skal ha vært under utvikling siden 2006, med nærmere hundre personer og et titalls millioner dollar involvert. Det er slett ikke umulig at vi snakker om The Elder Scrolls Online.

Vi har allerede startet nedtellingen til mai, da vi tilsynelatende kommer til å høre mer om spillet, og det er nok ikke helt bak mål og regne med en solid presentasjon på årets E3-messe.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.