Scribblenauts har fått dato
0

Scribblenauts har fått dato

des 05 Spill.no  

Nintendo har annonsert lanseringsdato for tekstspillet Scribblenauts Unlimited for Wii U, under denne ukens Nintendo Direct-sending.

Kjente fjes

Den nå tradisjonsrike Nintendo-sendingen avslørte en hel del nyheter, blant dem en endelig dato for den optimale utgaven av Scribblenauts Unlimited. 8. februar blir det mulig å slå seg løs i det merkelige, men akk, så geniale tekstuniverset fra 5th Cell, hvor man selv må komme opp med gjenstander som skal løse problemstillinger på skjermen.

Det spesielle med Wii U-utgaven er, som vi tidligere har rapportert, at kjente Nintendo-tryner som Link, Epona og Ganon fra Zelda-serien, og Mario, Luigi, Peach og Toad fra Mario-spillene dukker opp, med egne oppdrag spesiallaget for Nintendos konsoll. Se trailer for spillet her.

Se trailer

Se trailer

Scribblenauts Unlimited utvikles av 5th Cell og utgis av Nintendo for Nintendo 3DS og Wii U. Sistnevnte utgave kommer 8. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.