Se en time fra Battlefront 3
0

Se en time fra Battlefront 3

jul 04 Spill.no  

YouTube-brukeren Borman18 har lagt ut en hel time med opptak fra det kansellerte actionspillet Star Wars Battlefront III.

Vemodig 

Det var studioet Free Radical Design, som blant annet står bak Haze og TimeSplitters-serien, som jobbet på Star Wars-spillet da de ble kjøpt opp og ble innlemmet i Crysis-studioet Crytek. I tillegg jobbet de på det svært så etterlengtede TimeSplitters 4, så man kan si timingen for oppkjøpet var langt fra optimal.

Det har dukket opp klipp fra Star Wars Battlefront III også tidligere, men denne gangen er det snakk om en hel time fra det kansellerte spillet. Vi må innrømme det er vemodig å se på, og selv om det er tre år siden spillet var under utvikling, og det var langt fra klart for betatesting, ser det ganske så fornøyelig ut. Og når du er ferdig med å se videoen, kan du stikke HIT og skrive under på en kampanje for å få realisert spillet.

Se video

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.