Se lanseringstraileren
0

Se lanseringstraileren

mar 17 Spill.no  

«God of War III» lover å bli en actionfest av episke proporsjoner. Kratos sin historie nærmer seg slutten og han tar nå kampen helt opp til Olympiens guder. Santa Monica Studios lover blod, gørr, brutal action og en masser av episke øyeblikk, alt i en grafikk uten like. Det er nok heller ikke få som sitter i spenning å venter på å få fingrene i spillet, meg selv inkludert. Heldigvis er ventetiden nesten over. «God of War III» skal være å finne i butikkene fra og med i dag og Santa Monica Studios gir i den begivenheten ut en lanseringstrailer fra spillet.

 

Den nye traileren kan ses under. En ting er ihvertfall sikkert, Santa Monica Studios har ikke spart på kruttet denne gangen. Her får vi se Kratos bekjempe en rekke fiender med både nye og gamle våpen. Blant annet blir flere av Olympiens guder vist frem, her finner vi Poseidon, Hades og til og med Zevs i livsfarlig kamp med den bitre spartaneren. Det finnes heller ikke mangel på gigantiske titaner i traileren. Hvis ikke denne gir deg lyst på «God of War III», så vet ikke jeg.

 

«God of War III» slippes i dag. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.