Se Mojang lage spill – live!
0

Se Mojang lage spill – live!

feb 18 Spill.no  

Minecraft-studioet Mojang skal utvikle et helt nytt prosjekt i løpet av helgen, som skal legges ut på salg via HumbleBundle.com. Prislappen er det kundene selv som setter.

Live-programmering

Det er kanskje ikke første gang Markus «Notch» Perssons studio Mojang arrangerer såkalte Mojams, hvor de utvikler nye spill i løpet av noen få dager, men denne gangen legges resultatet ut på salg, og pengene går til veldedighet. I samarbeid med nettstedet HumbleBundle.com, som har som vane å samle småspill og selge dem til en pris kundene selv setter, samler de inn penger til hele fire prosjekter, og ved å kjøpe spillet som utvikles, kan du selv bestemme hvordan pengene du betaler skal fordeles.

Hele utviklingsprossessen sendes live fra siden, og du kan klikke deg inn HER for å se Mojang-gjengen gjøre det de gjør best – programmere dataspill.

Se trailer

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.