Se over en time med gameplay fra Dying Light
0

Se over en time med gameplay fra Dying Light

des 16 Spill.no  

En video i fem deler som viser gameplayet i Techlands survival horror-spill Dying Light er blitt lagt ut på Youtube som en følge av at utvikleren har gitt noen tidlig tilgang til spillet. Til sammen varer det i over en time, og viser både planlegging av de farlige nettene med zombier, kartlegging av områder, et historieforløp, og diverse prøving og feiling på å få has på de blodtørstige zombiene.

Dying Light ble annonsert for halvannet år siden, og skulle i utgangspunktet bli en oppfølger til Dead Island. Techland brøt imidlertid med Dead Island-utgiverne i Deep Silver og valgte heller å lage noe eget – da de mente at Dying Light hadde potensialet til å bli noe virkelig bra. Spillet har blitt utsatt noen ganger, men med mindre noe skjer i løpet av den neste måneden dukker spillet opp til PC, PS4 og Xbox One den 30. januar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.