Se «The Game Gun» i aksjon!
0

Se «The Game Gun» i aksjon!

I disse Move- og Kinect-tider er det godt å se at «Do it yourself»-ånden ikke er helt død. I USA skaper en spillgal familiefar furoe ved å ha laget en selvlaget «Game Gun». Se videoen som snart har fått en million visninger på Youtube litt lenger ned i artikkelen.

Geværet fungerer som en modifikasjon av PC-ens eksisterende kontroller og består av primært av et lekevåpen kjøpt på den amerikanske supermarked-kjeden Wallmart. Lekevåpenet er utstyrt med en LCD-skjerm, en gamepad og en datamus som fungerer som gyroskop. Resultatet er imponerende: I videoen ser vi familiefaren spille «F.E.A.R.» på hardeste vanskelighetsgrad i det som må omtales som et tredimensjonelt virtuelt miljø.

Kan familiefarens «Game Gun» konkurrere mot Sony og Microsofts «Move»- og «Kinect»-satsninger? Se videoen nedenfor og døm selv!

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.