Se verden gjennom Minecraft
0

Se verden gjennom Minecraft

jan 05 Spill.no  

Spilleren lentebriesje jobber med å rekonstruere verdenskartet i størrelsesforholdet 1:1500 i sandkassespillet Minecraft, melder PC Gamer.

Verden rundt

Det finnes snart ikke tall på alle gangene vi har latt oss imponere over Minecraft-brukeres utrettelige arbeidsmoral, og ikke minst ambisjonsnivået på mange av de fantastiske konstruksjonene som har funnet sted i spillverdenen. Og det var vel bare snakk om tid før noen ville sette i gang med en skikkelig gjengivelse av den virkelige verden også.

Ved hjelp av programmet World Painter, har «lentebriesje» satt i gang med å ikke bare gjenskape, men i tillegg gjøre spillbar, vår egen planet. Foreløpig er det mulig å laste ned kontinentene Nord-Amerika, Sør-Amerika, Australia og Europa (klikk lenkene for å laste ned), men vi regner med at resten av verden følger etter i tiden som kommer. Vi har allerede begynt å planlegge ferien.

Minecraft er utviklet av Markus «Notch» Persson og utgis av Mojang for en rekke plattformer, blant annet PC og Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.