Seks Xbox 360-oppdateringer i mai
0

Seks Xbox 360-oppdateringer i mai

mai 10 Spill.no  

I et skriv sendt til nettstedet Joystiq avsløres det blant annet at en av de kommende oppdateringene til Xbox 360 kommer til å støtte et nytt diskformat med mer lagringsplass.

Vårrengjøring

De opprinnelige Xbox 360-diskene har kun 6,8GB tilgjengelig for spill, og over 1GB er reservert kopibeskyttelser og lignende. Det ventes at Xbox Game Disk, eller XGD3, vil åpne opp mer av dette til spillinformasjon, men noen offentlige detaljer er ikke ennå gitt av Microsoft.

Videre vil betalingstjenesten PayPal få sitt inntog i Xbox-dashboardet, og man kan nå velge å betale via dem når man kjøper nedlastbart innhold, Microsoft-poeng eller Live-abonnement.

Et annet interessant tillegg er Avatar Kinect, som lar opp til tre spillere møtes og kommunisere i 15 Kinect-baserte rom. Både ansikts- og kroppsbevegelser skal nå plukkes opp av kameraet og tillegges avatarene.

De planlagte endringene skal ifølge skrivet fordeles utover seks separate oppdateringer, som skal dukke opp mellom 19. og 25. mai.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.