Selger som aldri før
0

Selger som aldri før

jun 14 Spill.no  

På tross av omfattende hacking av Playstation Network og tyveri av kortinformasjon, fortsetter Playstation 3-salget å øke. Konsollen er nå ifølge Sony sterkere enn noensinne.

Fjerde måned på rad

Etter nesten en måned uten onlinestøtte, daglige artikler om tyveri av kontoinformasjon og utskjelling fra både politikere og spillutviklere, skulle man tro Playstation 3-salget ville stupe. Nå viser imidlertid NPD-tall for mai at konsollsalget har gått opp hele 14% i forhold til samme måned i 2010. Dette er fjerde måned på rad at selskapet har hatt over 10% økning i forhold til fjoråret.

– PS3 er sterkere enn noensinne, og med lanseringen av Infamous 2 fortsetter vi å vise vårt engasjement for å levere det beste og friskeste innholdet til våre kunder, forteller Patrick Seybold fra Sony Computer Entertainment America.

Videre kunne Sony på sin svært sterke E3-pressekonferanse melde at PSN-traffiken allerede er oppe på 90% av hva den var før nettverket ble stengt ned.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.