Send meldinger med 3DS
0

Send meldinger med 3DS

des 27 Spill.no  

En ny funksjon tilgjengelig i eShop gir 3DS-eiere muligheten til å sende tekst- og bildemeldinger til hverandre via internett.

Si det med tegninger

Nintendo er som kjent ikke særlig glad i å la oss kommunisere via internett, noe vennekoder og nettspilling på Wii er et godt eksempel på. Men det ser ut til at den japanske spillgiganten har insett at internett, med alle risikoer og farer det måtte medføre seg, er et nødvendig element i dagens spillverden.

Nylig lanserte Nintendo en funksjon ved navn Letter Box, som lar 3DS-eiere tegne beskjeder til hverandre ved hjelp av StreetPass eller SpotPass. Man bestemmer selv hvilket brevpapir beskjedene skal sendes på, og det er fullt mulig å legge til både 3D-fotografier og stemmeinnspillinger sammen med dem. En video fra utgiveren viser hvordan det utarter seg i praksis.

Se klipp

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.