Sigrun og de dødes legion
0

Sigrun og de dødes legion

feb 20 Spill.no  

Tidligere i år annonserte Bioware «Dragon Age: Origins – Awakening», en fullspekket utvidelse til «Dragon Age: Origins». Utvidelsen vil inneholde en ny historiekampanje, nye områder, nytt utstyr, flere karakternivåer og flere spesialiseringer.  «Awakenings» vil selvfølgelig også by på nye karakterer til spillerens gruppe og det er disse Bioware har valgt å fokusere på i de siste trailerne fra spillet. Tidligere har de introdusert den menneskehatende alven Velanna og den misfornøyde trollmannen Anders. Dvergen Sigrun har nå blitt avslørt i den nyeste traileren fra spillet.

Traileren under introduserer oss altså til karakteren Sigrun. Sigrun er en dverg av den laveste klassen i dvergenes hovedstad Orzammar. Med et håp om bli noe mer enn en kasteløs dverg slutter hun seg til De Dødes Legion (The Legion of the Dead), som kun lar medlemmer gå hvis de dør i kamp mot Orzammars fiender. Med en oppvekst på gatene har Sigrun fått et ekstremt overlevelsesinstinkt og hun får vansker med å ta opp kampen mot en fiende hun aldri kan beseire. Kanskje hun kan få hjelp av de legendariske «Grey Wardens»?


«Dragon Age: Origins – Awakening» har slippdato 19. mars 2010. Utvidelsepakken kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Den vil kreve at du allerede har «Dragon Age: Origins».

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.