Sikter mot et bredt publikum
0

Sikter mot et bredt publikum

jun 18 Spill.no  

Thatgamecompany-sjef Jenova Chen forteller i et intervju med Wired at han ønsker at selskapets neste spill vil nå et bredt publikum.

Skaffer penger selv

Etter å ha gitt ut fl0w, Flower, og Journey eksklusivt for Playstation 3, er Thatgamecompanys avtale om tre spill fullført, og de kan vende tilbake til statusen som ekte indie-utvikler, noe sjefen selv, Jenova Chen, setter stor pris på.

– Ved å skaffe pengene selv, har vi kontroll til å gjøre hva vi selv ønsker, forteller Chen til Wired.

Journey har vært en enorm suksess, og er det raskest selgende Playstation 3-spillet noensinne. Dette har sørget for at investor Benchmark Capital har investert hele 5.5 millioner dollar i selskapets neste prosjekt.

Det neste prosjektet er allerede under utvikling, men det er lite vi foreløpig vet om det, utover at det vil fortsette å utforske mulighetene med menneskelig kontakt, slik som de tilfeldige møtene med andre spillere i Journey.

Men denne gangen, forteller Chen, sikter de mot et bredere publikum, og ser for seg et nedslagsfelt i samme gate som Pixars enorme filmsuksesser. Et lite steg til siden for det man stort sett forbinder med indie-utviklere, med andre ord.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.