Simon Belmont og King K Rool blir spillbare i Smash Bros. Ultimate
0

Simon Belmont og King K Rool blir spillbare i Smash Bros. Ultimate

I dagens Nintendo Direct-sending avslørte regissør for spillet, Masahiro Sakurai, to nye spillbare karakterer i det kommende Super Smash Bros. Ultimate.

EKSORSIST: Bowser er kanskje ikke den typen demon man først assosierer med Castlevania, men skummel som Dracula? Joa.

Fans av Donkey Kong og Castlevania har nettopp fått nok en grunn til å glede seg til det nye Smash Bros.-spillet som lanseres den 7. desember i år. Castlevania-helt Simon Belmont og Donkey Kongs nemesis King K Rool blir nemlig å se i spillet.

Simon vil bruke våpen som lenker, kasteøkser, helligvann og sine egne to kraftige knyttnever. K Rool vil derimot bruke muskedunder, kanoner og dessuten never med langt mer klør, ettersom han tross alt er ei krokodille.

I tillegg vil man få muligheten til å spille som Chrom fra Fire Emblem Awakening, Metroid-skurk Dark Samus, samt Richter Belmont, som også kommer fra Castlevania. Disse spiller rollene som ekkokarakter, basert, logisk nok, henholdsvis på karakterene Ike, Samus og Simon.

Sakurai avslørte dessuten en rekke gamle baner som kommer tilbake til Ultimate, i tillegg til nye baner fra blant annet Monster Hunter og Castlevania. Det totale antallet baner vil være på over svimlende 100, noe som må sies å være ett siffer enn hva vi hadde forventet.

KLEDELIG: King K Rool kler både sjørøverhatten, muskedunderen og Wind Waker-bakgrunnen.

Også musikken er i et volum man vanskelig kan kimse av. Denne gangen vil man kunne lytte til mer enn 800 sanger, noe som gir en samlet spilletid på mer enn 28 timer.

En kan bare håpe at alt arbeidet ikke tar knekken på den iherdige perfeksjonisten Masahiro Sakurai gang på gang har vist seg å være.

About Håkon Kvam Lyngstad

Journaliststudent ved Høgskulen i Volda som brenner for spill som et narrativt medium. Samtidig forelsket i fighting- og musikkspill som bombarder sansene med lys, lyd og endeløse kombomålere.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.