Sjekk første trailer for The Witcher 3
0

Sjekk første trailer for The Witcher 3

feb 06 Spill.no  

Utvikler CD Projekt Red har sluppet en såkalt teaser-trailer for det kommende rollespillet The Witcher 3.

Ertepeis

Da spillet ble annonsert i går, var det ingen mangel på begeistring blant rollespillfansen. The Witcher 2 var et uvanlig gjennomført spill i sjangeren, og med lovnader om en 20% større – og nå helt åpen – spillverden, er det vanskelig å ikke la seg begeistre. 

Litt etter annonseringen fulgte den første traileren fra spillet, og selv om det er i kategorien “forteller deg ingenting om hva spillet faktisk har å by på”, velger vi å legge den opp her likevel. Man får aldri nok av en god nyhet! Les mer om det tredje og avsluttende kapittelet i The Witcher-trilogien her.

Se trailer

Tusen ord

I tillegg til denne korte, intetsigende filmsnutten, har det også dukket opp en haug med bilder fra spillet, hentet fra spillbladet GameInformer. Og i motsetning til traileren, er det masse informasjon å finne i disse.

The Witcher 3 utvikles av CD Projekt Red og utgis av 2K Games for et foreløpig ukjent utvalg av plattformer. Lanseringsdato er ikke ennå satt, men spillet forventes i løpet av 2014.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.