Skal bruke seks måneder på å fikse GWENT
0

Skal bruke seks måneder på å fikse GWENT

CD Projekt Red la fram i et åpent brev at det ikke skal komme noen store oppdateringer til GWENT: The Witcher Card Game på seks måneder for å få frem deres originalvisjon til spillet.

HJEMKOMST: CD Projekt Red skal bruke seks måneder på å forbedre spillet.

Prosjektet de kaller GWENT Homecoming skal se på problemer spillet har vært plaget med siden betalanseringen.

Det skal komme to små oppdateringer i mellomtiden. En i april som skal legge til de manglende animerte kortene og faksjonsbaserte skins, og en balanseoppdatering i mai. Etter Homecoming er ute skal spillet gå ut av beta og lanseres sammen med Thronebreaker-historiekampanjen som ble utsatt i november i fjor.

I brevet skriver CD Projekt Red at de vil fokusere på store elementer av spillet, som radene, den visuelle stilen, fikse myntkastproblemet og spillerprogresjonen. I tillegg ønsker de at spillet skal være mindre tilfeldighetsbasert enn det GWENT er nå. Siden desember 2017 spillet lagt til flere kort som tar i bruk tallgenerator. Det har vært et stort kontrovers blant spillerne.

– Vi trodde «Create»-mekanikken ville være en interessant addisjon til spillet, men etter tiden gikk innså vi at denne typen tallgenerator passet ikke for vårt fokus på spillerferdighet.

Tiden får vise om det fremdeles blir interesse for GWENT etter spillet lanseres.

Spillet er fremdeles i åpen beta og kan spilles på PC, Xbox One og PS4. Homecoming er forventet til å lansere sammen med Thronebreaker i oktober. Spillere vil ikke miste progresjonen sin når spillet lanseres.

Kilde: playgwent.com

About Jan Sarzuelo Dydland

Profesjonell utsetter

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.