Skateskolen
0

Skateskolen

mar 18 Spill.no  

EA Black Box gjorde i 2007 det mange trodde var umulig. Nemlig å av-krone «Tony Hawk Pro Skater» som kongen over skate-spill. Med mer realistisk spillbarhet og et innovativt kontrollsystem satte «Skate», nesten over natten, kronen på sitt eget hode. Mange følte derimot at, tross en rekke nye triks, at «Skate 2» var heller fattig på nyvinninger. Nå har jo serien også gått over til en årlige utgivelseplan og man kan lure på hvor mange nyvinninger man vil finne i «Skate 3», bare et år etter forrige spill i serien. Det vil ikke derimot si at EA Black Box ikke prøver å utvide spillernes horisonter med nye triks og funksjoner. «Skate 3» vil være satt til en ny by og prøver å fokusere litt mer på hvordan skating fungerer som en lagsport. Ikke nok med at du kan lage ditt eget lag med dine venner, men du kan også spille hele spillet sammen med en kompis. EA Black Box føler også at de ikke har vært flinke nok til å lære spillerne hvordan de skal skate i spillet. Det er derfor, i «Skate 3», duket for en skikkelig skateskole. Det der dette den nyeste utviklerdagboken fra spillet utforsker.

 

Den nye utviklerdagboken kan ses under. Her blir vi introdusert til Coach Frank. Coach Frank er skuespilleren og komikeren Jason Lee, kjent fra blant annet «Mallrats» og «My Name is Earl», sin selvlagde skatelærer-karakter. Det er ikke hvem som helst som skal lære bort skating i «Skate 3». Jason Lee er nemlig en ganske dreven skater og før han slo gjennom som skuespiller var han en såkalt pro-skater med en god karriere innenfor sporten. Det er, i ikke ukjent stil, med humor at Coach Frank skal belære alle de nye spillerne og med Jason Lee i spissen kan vi forvente høy underholdningsverdi. Videre forteller dagboken også om de nye vanskelighetsgradene.

 

«Skate 3» har slippdato 14. mai 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.