Skolestart med en vri
0

Skolestart med en vri

aug 19 Spill.no  

Freddie Wongs iherdige arbeid for å fremme spillenes sak gjennom kule videoer har kulminert i en episodisk historie om alle gameres våte drøm; Video Game High School.

Hodeskuddet

Mange kjenner Freddie Wong som initiativtakeren bak mange populære Youtube-filmer som omhandler drømmescenarioer enhver gamer har, og sammen med sine kumpaner har han etablert nettsiden rocketjump.com hvor alle hans prosjekter samles under ett. 

Men nettsiden har en annen egenskap; det er her de nye episodene av Video Game High School dukker opp en hel uke før de kommer på Youtube. Serien handler om en fiktiv skole hvor evnen til å fragge noobs står i høysetet, og mangel på nevnte evne fører til utkastelse. På skolen finner vi all slags folk, og foruten strebenen etter det høytsvevende hodeskuddet foregår det all mulig tenåringsdramatikk.

Serien har kommet igjennom sin første sesong, og hver episode er sett av flere millioner mennesker. Under ligger episode 1, og ettermiddagen din bør herved være okkupert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.