Skylder på PS3 for manglende PSP-støtte
0

Skylder på PS3 for manglende PSP-støtte

nov 03 Spill.no  

Den håndholdte konsollen PSP begynner å få en solid bunke spill. Noe overaskende kan det da være at det har tatt Sony fem år. I et lengre intervju utpeker sjefen for Sony Computer Enterainment Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, Playstation 3 som den skyldige:

For noen år siden hadde vi et altfor sterkt fokus på Playstation 3 som førte til manglende støtte rundt PSP i fjor. Nå trenger vi å legge fokuset og ressurser tilbake til PSP og vi har mange titler dette året.

 

Videre legger Yoshida ut om at det var mye ekstase hos Sony når den første modellen sto klar. Men han legger også til:
– Vi var ikke kritiske nok til hva som kunne gjøres. I utgangspunktet var vi så oppspilt over å ha spill i full 3D, men etter en stund begynte vi å tenke, «Kanskje vi kan spille disse spillene på en større skjerm og konsoll?» –  spesielt hvis det er en PS3-tittel.

På spørsmål om hva vi kan vente oss av spill til neste år holder Sony-sjefen tett:
Vi fortsetter å støtte PSP. Vi annonserte ikke noen nye titler under Tokyo Game Show 2009, men vi vil ha noen store annonseringer i den nærmeste fremtiden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.