Skytespill med realisme i fokus
0

Skytespill med realisme i fokus

okt 03 Spill.no  

«Operation Flashpoint: Cold War Crisis» fra 2001 var kritikerrost for sin realisme. Det var så realistisk at utviklerne bak spillet, Bohemia Interactive Studio, lagde en modifisert versjon spesielt beregnet for militært bruk. Denne versjonen har flere militære organisasjoner verden over brukt som treningsimulator.

 

Codemasters og Bohemia Interactive Studio har siden den gang skilt lag. Utvikling av oppfølgeren «Operation Flashpoint 2: Dragon Rising» står derfor Codemasters selv for, noe Bohemia Interactive Studio ikke er spesielt glade for. Bohemia Interactive Studio er for tiden opptatt med utviklingen av utvidelsedelen til «ARMA 2», som de selv mener er den spirituelle oppfølgeren til det originale «Operation Flashpoint».

 

«Operation Flashpoint 2: Dragon Rising» blir uansett et spill med realisme på toppnivå. Utviklerdagboken nedenfor viser hvor mye arbeid det har gått inn, for å få virkelighetstro våpen, animasjoner og kjøretøy i spillet.

 

 

«Operation Flashpoint 2: Dragon Rising» kommer 9. oktober 2009 til Xbox360, PS3 og PC

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.