Sleeping Dogs får zombier
0

Sleeping Dogs får zombier

okt 15 Spill.no  

Utgiver Square Enix annonserte en ny tilleggspakke til sandkassespillet Sleeping Dogs ved navn Nightmare in Northpoint på årets New York Comic-Con.

Iskalde grøss

Mens det tidligere har blitt sluppet flere oppdragsutvidelser og utstyrspakker til spillet, blir Nightmare on Northpoint den første som byr på en egen historie. Et medlem av triaden i Hong Kong har blitt torturert og drept, for så å vende tilbake med en hær av vandøde. I tillegg byr Jiang Shi, en gjeng med kinesiske vampyrer, på ytterligere trøbbel. Det blir opp til hovedperson Wei Shen å rydde opp, utstyrt med angrepet Lightning Fist for zombiene og et sverd av ferskentre for vampyrene.

Se demonstrasjon

Noen pris ble ikke gitt for tilleggspakken, men den slippes passende nok dagen før Halloween, 30. oktober. Et nytt utvalg av oppdrag slippes allerede denne uken, 16. oktober.

Sleeping Dogs utvikles av United Front Games og utgis av Square Enix for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Les anmeldelse av spillet HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.