Sleeping Dogs tar en «Enter the Dragon»
0

Sleeping Dogs tar en «Enter the Dragon»

des 15 Spill.no  

United Front Games har annonsert en nedlastbar utvidelse til sandkassespillet Sleeping Dogs ved navn The Zodiac Tournament.

Bruce Lee-inspirert

Som navnet indikerer, er hovedperson Wei Shen invitert til å delta i en prestisjetung martial arts-turnering sammen med verdens beste slåsskjemper på en avsidesliggende øy. Handlingen er sterkt inspirert av klassiske kung fu-filmer, kanskje først og fremst Bruce Lee-filmen Enter the Dragon, hvor Lees figur blir leid som spaner i en lignende turnering.

Wei må først bekjempe grupper med fiender for å få sjansen til å utfordre de andre utfordrerne, og for å komme helskinnet unna, kreves det ifølge United Front at man har utviklet seg noenlunde på slåssfronten før man tar turen til øya. DLC-innholdet skal likevel være tilgjengelig når man ønsker det i spillet, selv om en advarsel vil bli gitt om Wei ennå ikke har utviklet seg til det anbefalte nivået.

Sleeping Dogs er utviklet av United Front Games og utgitt av Square Enix for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Les anmeldelse av spillet her. Tilleggspakken Zodiac Tournament slippes 18.desember.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.