Sleeping Dogs-kart i TF2
0

Sleeping Dogs-kart i TF2

aug 12 Spill.no  

Team Fortress 2 – miljøet er fortsatt sterkt, iallefall på PC, og Valve henger med i tiden ved å hjelpe med promoteringen av Sleeping Dogs.

Triadetema

Tidligere ble det kjent at forhåndsbestillinger av Sleeping Dogs ville gi tilgang til eksklusivt Triaderelatert innhold i Team Fortress 2, og nå er et eget King of the Hill-kart på vei med Sleeping Dogs-tema.

Kartet Kong King er plassert midt i storbyen, og vil ifølge TF2`s offisielle blogg oppfylle alle dine drømmer om et kinesisk bylandskap å kjempe i. Kong King er også det første TF2-kartet med bytema.

Kartet er utviklet i samarbeid med United Front Games og Team Fortress 2-entusiast Valentin Levillain, og er tilgjengelig akkurat nå. 

Sleeping Dogs er utviklet av United Front Games og Square Enix London, utgis av Square Enix og har slippdato 17 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.