Slik blir Activisions The Walking Dead-spill
0

Slik blir Activisions The Walking Dead-spill

feb 08 Spill.no  

The Walking Dead-tegneserien har spredd seg til både bøker, TV-serie og spill allerede, sistnevnte i form av det utmerkede eventyrspillet The Walking Dead fra TellTale Games. Activision og Terminal Reality har også kastet seg inn i det populære zombie-universet og skal lansere sitt eget The Walking Dead-spill i år kalt The Walking Dead: Survival Instinct.

Falsk trailer

En uoffisiell trailer fra spillet dukket opp i januar i år. Traileren var ifølge Activision laget av en fan basert på en veldig tidlig og uferdig versjon av spillet, og gjorde mange skeptiske til Activision-spillet.

Nå er Activision klare til å vise hvordan spillet ser ut, og har sluppet den første offisielle traileren til The Walking Dead: Survival Instinct. Den ser du her:

Mens TellTale-spillet er basert på den opprinnelige tegneserien av Bob Kirkman er Activisions spill basert på TV-serien, og vil derfor inneholde figurer og personer som er med i serien. Hovedpersonene er Daryl og Merle Dixon, de to hillbilly-karene i serien, og handlingen foregår før TV-serien starter. Spilleren vil kontrollere Daryl i spillet. Spillet er utviklet av Terminal Reality, mest kjent for å ha laget BloodRayne-serien, Ghostbusters: The Video Game og Kinect Star Wars.

The Walking Dead: Survival Instinct utvikles av Terminal Reality og utgis av Activision. Spillet lanseres på PC, Playstation 3, Xbox 360 og Wii U 22. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.