Slik blir Activisions The Walking Dead-spill
0

Slik blir Activisions The Walking Dead-spill

jan 02 Spill.no  

Activision og Terminal Reality har sluppet en gameplay-trailer for sitt kommende overlevelsesspill The Walking Dead: Survival Instinct.

Mer action

Eventyrspillet, om man kan kalle det det, The Walking Dead har gått sin seiersgang i spillpressen, men ikke alle har vært like glad for Telltale Games’ seige tolkning av tegneserien. Derfor har Activision satt Ghost Busters-utvikler Terminal Reality til å lage et actionspill basert på TV-serien i stedet.

Handlingen tar for seg forhistorien til de to bondetampene Daryl og Merle Dixon. Nå har omsider en gameplay-video blitt sluppet fra spillet, og vi må innrømme at det ser ut til å være et stykke frem til Telltales spill når det kommer til atmosfære. Men tiden vil vise!

Se trailer

The Walking Dead: Survival Instincts utvikles av Terminal Reality og utgis av Activision for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet slippes i løpet av 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.