Slik blir Battlelog
0

Slik blir Battlelog

jul 15 Spill.no  

Bilder fra Electronic Arts’ sosiale nettverk for Battlefield 3 er lekket ut på nettet via offsiell tysk Battlefield-blogg.

Tysk lekkasje

Vi skrev i går om at Activisions mye omdiskuterte sosiale nettverk, Call of Duty Elite, nå er under betatesting, og nå har bilder fra Electronic Arts og Battlefield 3s motsvar, Battlelog, lekket ut på nettet. Det var EAs offisielle tyske Battlefield-blogg som slapp bildene litt raskt, og posten har i etterkant blitt trukket tilbake. Men som det alltid er på internett – når noe først har vært ute, er det alltid noen som har snappet det opp. I dette tilfellet fansiden Battlefieldo.

Battlelogs primære oppgave er å tilby dyptgående spillerstatistikk og kommunikasjon mellom spillere verden over, og som flere allerede har kommentert, er oppsettet slett ikke ulikt det i Facebook. Hovedsiden viser en oversikt over alt vennene dine har foretatt seg siden sist, som kommentarer, forumposter, ny rank eller nye gjenstander. Vennelisten er der, og også chat-funksjonen, som i tillegg har støtte for stemme-chat. Det er i tillegg mulig å se hva venner driver med i Battlefield 3, og bli med i spill de har satt i gang med.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.