Slik bruker du Kinect i Mass Effect 3
0

Slik bruker du Kinect i Mass Effect 3

jan 18 Spill.no  

Da Microsoft på fjoråret E3 annonserte at Mass Effect 3 ville ha Kinect-støtte, var det mange fans av romserien som ble nervøse. I ettertid viste det seg at støtten strekker seg til stemmekommandoer, så man slipper å dytte unna sofaen og bevege seg for å spille det tredje spillet i serien.

Xbox 360-demo

Nå har Bioware og Electronic Arts sluppet en ny trailer som demonstrerer hvordan man kan skifte våpen, angripe fiender og utforske omgivelsene med hjelp av stemmebruk. «Shotgun» får for eksempel Shepard til å bytte våpen til haglgeværet sitt, mens «examine» kommanderer ham til å undersøke en gjenstand han ser på.

Traileren avslutter med å annonsere at en demo vil bli tilgjengelig på Xbox Live 14. februar. Hvorvidt denne demoen vil bli tilgjengelig for Playstation 3- og PC-spillere vet vi ikke.

Se traileren her:

Mass Effect 3 utvikles av Bioware og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres 8. mars på Playstation 3, Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.