Slik herjer du i Revolution
0

Slik herjer du i Revolution

jan 31 Spill.no  

Treyarch har sluppet en videoserie med tips og strategier for de nye brettene i tilleggspakken Revolution for skytespillet Call of Duty: Black Ops II, eksklusivt via GameTrailers.

Tips og triks

Når de nye kartene i Revolution inntar skytespillet, betyr det nye utfordringer over hele linja. De fem nye områdene er etter sigende temmelig krevende, og det blir garantert mye eksperimentering innledningsvis, før strategiene sitter. 

For å gjøre det litt lettere, har Treyarch postet én instruksjonsvideo for hvert brett, med tips på hvordan både du og statistikken din overlever overgangen til Revolution.

Grind

 

Downhill

 

Mirage

 

Hydro

 

Zombies

 

Call of Duty: Black Ops II utvikles av Treyarch og utgis av Activision for Xbox 360, Playstation 3, PC og Wii U. Tilleggspakken Revolution er ute for Xbox 360, og kommer på et senere tidspunkt til de andre plattformene.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.