Slik lager du simmer i The Sims 4
0

Slik lager du simmer i The Sims 4

mai 15 Spill.no  

Et nytt The Sims er som kjent på vei, og det betyr naturligvis nye muligheter for å lage sine egne varianter av de såkalte simmene som befolker spillverdenen. En ny trailer for spillet viser fram karakterskaperen i The Sims 4 i full aksjon.

I traileren, som kan sees under, tar spillets produsent Ryan Vaughan oss gjennom hvordan han lager en av spillets ferdigglagde simmer ved hjelp av karakterskaperverktøyet i The Sims 4. Her er det karakterene Bella og Mortimer Goth som vises fram, to simmer som har vært til stede i de aller fleste The Sims-spillene.

En av de store nyhetene ved verktøyet i det kommende Sims-spillet, er at man kan forme og endre på karakterene ved det utviklerne kaller direkte manipulasjon. På godt norsk vil det si at de mange skyvebryterne som tidligere lot deg endre på ansiktsformer og lignende nå er borte, og man kan i stedet trekke, slite og dra på simmenes kropp for å forme den slik man vil.

The Sims 4 kommer til PC i løpet av 2014.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.