Slik laster du ned spillene
0

Slik laster du ned spillene

sep 01 Spill.no  

Nintendo Ambassador Programme starter i dag, og vi forklarer deg hvordan du skal gå frem for å få gratisspillene dine.

Ti NES-spill

Hvis du er blant de som kjøpte en Nintendo 3DS og logget på eShop før 12. august, kan du i dag sanke inn første del av Nintendos fredspakke. Denne består av ti NES Virtual Console-spill, nemllig Super Mario Bros, Metroid, The Legend of Zelda, Wrecking Crew, NES Open Tournament Golf, Donkey Kong Jr., Balloon Fights, Ice Climber, Zelda II: The Adventures of Link og Mario & Yoshi.

For å laste ned spillene, gjør følgende:
1. Koble opp konsollen til et trådløst nettverk, og klikk deg inn i eShop
2. Velg alternativet Settings/Other
3. Velg Titles You’ve Downloaded
4. Velg ett av spillene på listen og trykk Redownload.
5.
Gjenta for hver tittel

I tillegg til de ti spillene, er det mulig å laste ned noe som heter Nintendo 3DS Ambassador Certificate, som gjøre det mulig å motta SpotPass-meldinger når relevante nyheter blir annonsert, blant annet når andre del av spillpakken blir tilgjengelig, og når oppdateringene til NES-spillene kan lastes ned, som gjør det mulig å lagre.

NES-spillene blir lagt ut til salg for allmennheten på et senere tidspunkt, men er per i dag kun tilgjengelig for Nintendo-ambassadører, altså de som kjøpte 3DS før prissenkingen 12. august.

OBS: Om du glemte å koble deg opp til eShop før 12. august, er det fremdeles håp! Les mer her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.